Skärmavbild 2012-03-19 kl. 11.40.52 Skärmavbild 2012-03-19 kl. 11.40.22

bild 1 (1)SUSEN_QRSOL APP
bild (5) SSE_Medlem_vertikal

SUSEN gör susen för din solenergianläggning
Vi är stolta att leverera ditt solenergi system, oavsett om det är ett 200w system som inte är anslutet till elnätet eller ett mycket stort nätanslutet system på många MW eller allting däremellan. De solcellsmoduler vi marknadsför tillverkas av ledande tillverkare i Sverige och Europa samt har marknadens bästa garantier.
Sol moduler finns numera tack vare de senaste tekniska landvinningarna att beställa i nästan vilken färg och form som helst. Våra arkitekter hjälper dig gärna med ditt drömprojekt med sol celler i nära nog gränslös design. Huset nere till höger i bild är Växjös första Plus Hus där SUSEN levererat alla solenergilösningar. Den övre bilden till höger är en större anläggning på Karlsson Transport i Växjö.

SUSEN använder avancerade 3D, simulerings och optimerings system vilket ger exakt beräkning och planeringshjälp. Vi utför naturligtvis även rena konsultuppdrag åt företag, kommuner och privatpersoner för att tex hitta och dimensionera samt beräkna optimala placeringar för solenergilösningar.

SolarVenti.se
SUSEN är återförsäljare av varmluftsolfångare från SolarVenti.

SolarVenti erbjuder ett komplett sortiment av produkter för all typ av ventilation. Från det lilla förrådet till stora industrier och lagerbyggnader samt allt däremellan.Ring oss på 073-5099007 så hjälper vi till att lösa just ditt behov, oavsett om det är solel, solvärme eller solvarmluft, solventilation, solavfuktning som är just ditt önskemål.

Kompletta online solcellspaket:

3 KW SEK 49.600:-

5 KW SEK 78.600:-

10 KW SEK 149.900:-

100 KW SEK 1.386.000:-

Paketen innehåller solcell moduler, inverterar, kablage och ställningar.
Moms och frakt tillkommer


SUSEN AB levererar även solenergilösningar för värme och varmvatten samt ventilation och avfuktning. Visste du att du kan använda den solenergi som du inte använder på sommaren, till att värma upp jordvärmeborrhålet och sedan använda den lagrade solenergin på vintern. Vi kan även leverera hybridsolfångare som levererar både el och värme samtidigt.

Det är enkelt att producera sin egen el och vi hjälper er med allt ni behöver

  • Projektering
  • Ansökningar och anmälan
  • Råd om elhandelsavtal och elcertifikat
  • Installation, drifttagning
  • Övervakning och underhåll

SUSEN är medlem av Svensk Solenergi

Ladda gärna ner vår SOL APP och håll iPonen i samma riktning och takvinkel som huset, lås och ta sedan en bild på huset så skickar vi ett kostnadsförslag för solceller på ditt hus.SUSEN_QRSUSEN SOL APP


Kontakt information: SUSEN, Södra Järnvägsgatan 4P, 352 29 Växjö, SWEDEN, Tel: 073-5099007 E-mail:info@susenab.com